gaslozewoningen

Gratis advies rondom een gasloos huis

Klussen

wtw installatie

Wist u dat uw huis in de zomer veel warmte kan produceren, en dat veel van deze warmte wordt verspild? Een goede manier om een deel van deze verloren warmte terug te winnen is door een warmteterugwinningssysteem te installeren. Deze systemen gebruiken de afvoerlucht van uw huis om de binnenkomende verse lucht voor te verwarmen, wat u veel kan besparen op uw energiekosten. Niet alleen zijn ze geweldig om geld te besparen, maar ze zijn ook milieuvriendelijk omdat ze de hoeveelheid energie verminderen die nodig is om uw HVAC-systeem te laten werken. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over warmteterugwinningssystemen, lees dan verder! We zullen bespreken wat ze zijn, hoe ze werken en wat de voor- en nadelen zijn van het gebruik ervan.

spouwmuur isolatie

Wist u dat spouwmuurisolatie kan helpen om uw huis warm te houden in de winter en koel in de zomer? Het is een geweldige manier om geld te besparen op uw energierekeningen! Bovendien is spouwmuurisolatie een geweldige manier om de prestaties van uw huis te verbeteren en het comfortabeler te maken. Als u overweegt om spouwmuurisolatie te laten plaatsen, neem dan contact op met een professionele installateur. Deze kan u helpen het juiste type isolatie te kiezen en ervoor zorgen dat het op de juiste manier wordt aangebracht. Spouwmuurisolatie kan een groot verschil maken in het comfort van uw huis - wacht dus niet langer en laat het vandaag nog aanbrengen!

vloer isolatie

Als je bent zoals de meeste mensen, het idee van isolatie roept beelden op van glasvezel vulling en rollen van roze of blauwe noppenfolie. Hoewel dat zeker gangbare soorten isolatie zijn, zijn er tegenwoordig ook andere materialen op de markt die kunnen worden gebruikt om de thermische efficiëntie van uw huis te verbeteren. Een van die materialen is vloerisolatie. Vloerisolatie is er in verschillende vormen, maar ze hebben allemaal één doel: uw huis warm houden in de winter en koel in de zomer. In deze blogbijdrage gaan we dieper in op vloerisolatie en bespreken we enkele voordelen ervan. We geven ook enkele tips voor het kiezen van het juiste type vloerisolatie voor uw behoeften. Lees dus snel verder voor meer informatie!

single split airconditioning

Als u een man bent en u woont in een warm klimaat, dan kent u het belang van airconditioning. En als u een alleenstaande man bent, dan weet u hoe belangrijk het is om een single split airconditioningsysteem te hebben. Dat komt omdat single split systemen efficiënter zijn dan raam units of centrale lucht, en ze nemen niet zo veel ruimte in beslag. Dus als u op zoek bent naar een betaalbare en efficiënte manier om uw huis te koelen, dan is een single split systeem de perfecte oplossing.

Elektro herstelling

Herstellen
Goed voor het milieu en portemonnee.


Stoomstrijkijzer / generator
Perfect Draft Philips
Senseo koffiezetapparaat
Microgolf / combioven

Geen herstelling = geen kosten

Energieadvies groen huis

Bij gaslozewoningen werken we samen met professionele energieadviseurs die voor u een energieadvies kunnen maken voor een gasloze woning en jullie van A-tot-Z kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke energieadviseur zoals wij van gasloze woningen dat noemen. Een onafhankelijk energieadviseur betekent: de energieadviseur verkoopt geen duurzame maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat perfect past bij uw behoeften.

pvt warmtepomp

Een warmtepomp is een apparaat dat wordt gebruikt om warmte van de ene plaats naar de andere over te brengen. In de winter kan hij worden gebruikt om warmte te onttrekken aan de buitenlucht en deze naar binnen te brengen. In de zomer kan hij worden gebruikt om warmte aan de binnenlucht te onttrekken en deze naar buiten af te voeren. Een pvt (particuliere) warmtepomp is een speciaal soort warmtepomp die alleen in een eengezinswoning kan worden gebruikt. Hij bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit onttrekt warmte aan de omgevingslucht en geeft die af aan de buitenunit. De buitenunit geeft de warmte af aan de omgevingslucht. Een pvt-warmtepomp kan u geld besparen op uw energierekeningen, maar alleen als u ze correct gebruikt! Lees verder voor meer informatie over

Zonnepanelen tips

Bij Gaslozewoningen.nl werken we samen met deskundige parnterbedrijven die u van Begin tot eind kunnen ontzorgen. Ook wel een onafhankelijke adviseur noemen wij dat. Een onafhankelijke energieadviseur wil zeggen: De adviseur verkoopt geen energiebesparende maatregelen, de adviseur is er voor uw persoonlijke plan dat past bij uw woonwensen. Hoe werkt zonne energie? Onze mooie zon straalt een enorm veel energie en warmte richting de aarde. Die energie kan men gebruiken om zonne-energie op te wekken met zonnepanelen. De panelen kunt u ook gebruiken om warm water te maken. De straling die van de zon af komt is duurzaam en oneindig beschikbaar. Er komt bij het gebruik van zonne energie geen milieubelastende co2 vrij, hierom is zonne energie duurzaam.

Commerciele info